tiistai 3. tammikuuta 2017

Härmän Kylpylä, Ylihärmä 2.1.17 Ässät

Silloin kun lähistöllä on tanssit, joiden pääsylippu maksaa 10 euroa, aloitus on jo klo 19.30 ja esiintyjänä Ässät, niin meitä ei pitele kotona mikään. Tällainen kattaus on tarjolla maanantai-iltana naistentansseissa Härmän Kylpylässä. Siitä onkin jo liian pitkä aika, kun olemme viimeksi Ässät nähneet. He esiintyvät aika ajoin näillä nurkilla, mutta nyt on mennyt useampi kerta niin, että emme ole syystä tai toisesta paikalla olleet.

Vaikka tanssilattia ei ole suuren suuri, se tarjoaa meille oivan nurkkauksen lavan päädystä, missä on hyvä jammailla discotyyliin. Tämän vuoksi tykkään täällä käydä. Lisäksi aulassa on hyvin tilaa istua tauoilla, jos haluaa välillä rauhallisemmille vesille tanssisalin puolelta. Kahvion tuotteisiin ei tarvitse koskaan pettyä, vaikka se sulkeutuukin harmillisesti jo klo 22. Tänään varhainen sulkemisaika ei haittaa. Valitsen kahvin seuralaiseksi ihanan tahmean ja pehmeän täytepullan. Kahviossa on sen verran jonoa, että pelkään toisen setin alkavan ilman meitä ja pullakuva jää ottamatta. Niin herkullisesta pullasta olisi kyllä pitänyt tulla kuva. Ensi kerralla sitten.

Ässät esittävät neljä settiä. Jokainen kappale käy sekä perinteisten paritanssijoiden jalan alle, että sopii myös mainiosti meidän omiin muuveihimme. Ihanuuteni ja Kaipaan hellää kosketusta on tietenkin paras kaksikko, mutta monta muutakin jää hyvin mieleen. Klassikkojenkkaa Nikkelimarkka kuulee enää harvoin livenä, Rakkauden kasvot on hempeilyä parhaimmillaan ja St. Pauli ja Reeperbahnin sambaversiota ei millään pysty kuuntelemaan paikallaan, pakko on vähän hytkytellä. Syksy saapuu kuitenkin iskee minuun melankolisuudessaan. Illan päättää Valsseista viimeisin, joka on yksi hienoimmista tuntemistani valsseista. Ässillä on ohjelmisto kohdillaan, eikä esiintyminen vaikuta olevan heille pakkopullaa, joten heidän keikallaan on helppo viihtyä.

Ilta tuo mieleen myös Finlandersin ja lauantaina odottavan keikan, sillä Ässien esittämät Pieni polku, Silmät niinkuin mantelit ja tango Sä kuulut päivään jokaiseen ovat mukana myös Finlandersin ohjelmistossa. Lisäksi tauolla kuullaan iloksemme Daa-da daa-da. Pakko saman tien laskea, montako yötä lauantaihin vielä on.

Tanssit päättyvät klo 23.30, eli olen kotona jo klo 00.30. Olisipa viikonlopputanssienkien aikataulu kaikissa tanssipaikoissa tällainen! Ei olisi ihan tööt seuraavana päivänä. Vielä kun lipun hinta olisi yhtä edullinen kuin tänään, niin en tekisi muuta kuin kävisin tansseissa, arkena ja pyhänä.

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta! On taas kiva odotella mitä täältä blogista saa fiilistellä :) eikun menoks ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvää uutta vuotta! :) Akut on nyt ladattu tulevia keikkoja varten, into on ainakin kova. :D

      Poista